tiistai 7. marraskuuta 2023

Marraskuun luetut

"Idyllinen naapurusto järkkyy kun tapahtuu murha. Hyväosaisten yhteisössä jokaisella on salaisuutensa, mutta kenen salaisuus on kyllin hirveä johtaakseen murhaan? Bristoliin miehensä kanssa muuttanut Joey hullaantuu naapuriin, charmikkaaseen rehtoriin, ja alkaa pitää tätä silmällä. Rehtorilla puolestaan on oma luvaton ihastuskohteensa, kun taas hänen vakoojaksi aikova poikansa kiikaroi huoneestaan kaikkea mikä liikkuu. Näkökulmat vaihtuvat ja ihmissuhteet syvenevät kihelmöiväksi psykologiseksi draamaksi. Kuka on uhri, kuka syyllinen? Arvailu saa jatkua villinä viimeiselle sivulle saakka."
Todellakin arvailu
kesti viimeiselle sivulle!
Suosittelen ehdottomasti.

"Pitkän poliisiuran tehnyt Leonard Franks muuttaa vaimoineen maaseudulle kauas kaupungin hälinästä. Pian heidän unelmansa auvoisista eläkepäivistä pirstoutuu. Leonard lähtee hakemaan polttopuita – eikä koskaan palaa.Kun poliisien tutkimukset eivät vielä yhdeksän kuukautta myöhemminkään ole tuottaneet tulosta, perhe kääntyy David Rakerin puoleen. Raker on täysin valmistautumaton kohtaamaan tähän katoamiseen liittyvän musertavan salaisuuden. Kun totuus alkaa paljastua, vaarassa ovat Rakerin lisäksi kaikki hänen läheisensä."
Epäilin, etten kiinnostuisi
tästä tarinasta.
Toisin kävi.
Piti hotkaista.
Suosittelen tätäkin.

"Vuonna 1959 ruotsalaiseen Silvertjärnin kaivoskylään saapuu poliisipartio selvittämään outoja tapahtumia. Poliisit löytävät lyhtypylvääseen sidotun, runnellun ruumiin kylän keskustorilta. Kylän kaikki yhdeksänsataa asukasta ovat kadonneet jälkiä jättämättä. Tapahtumat jäävät mysteeriksi, ja kylä autioituu. Vuonna 2019 dokumenttiohjaajaksi opiskeleva Alice aikoo toteuttaa lopputyönään unelmaprojektinsa. Hän haluaa selvittää, mitä Silvertjärnissä vuonna 1959 tapahtui, ja tehdä tapauksesta dokumenttielokuvan. Päästyään perille kylään Alice kuvausryhmineen huomaa, että matkapuhelinverkkoon ei saada yhteyttä. Heidän tavaroitaan alkaa kadota ja siirtyä paikaltaan, ja yksi ryhmän jäsenistä näkee yön hämärässä ihmismäisen hahmon liikkuvan kylän laitamilla. Kuusikymmentä vuotta vanhan arvoituksen ratkaiseminen asettaa vaakalaudalle paitsi Alicen uran myös kaikkien hengen."
No huhhuh!
Jännittävä tämäkin tarina.
Loppuratkaisu säilyi 
arvaamattomana.
Suosittelen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti