lauantai 21. lokakuuta 2023

Lokakuun luetut

"Ennen kuin Owen Michaels katoaa kuin tuhka tuuleen, hän onnistuu lähettämään viestilapun vaimolleen. Viesti on lyhyt, vain yksi rivi: Suojele häntä. Hannah on hämmentynyt ja peloissaan, mutta tietää tasan tarkkaan, että hänen miehensä tarkoittaa kuusitoistavuotiasta tytärtään, joka menetti biologisen äitinsä jo lapsena – tytärtään, joka ei voi sietää uutta äitipuoltaan. Kun seuraavaksi ovelle saapuvat sekä liittovaltion sheriffi että FBI, alkaa tilanteen vakavuus valjeta kaikille."
Kutkuttavan jännittävä tarina.
Mihin Owen on kadonnut.
Tarina aukeaa pikku hiljaa.
Suosittelen ehdottomasti.

"Eleanorin iäkäs isoäiti murhataan kylmäverisesti hänen silmiensä edessä. Eleanor näkee murhaajan pakenevan rikospaikalta, mutta on kasvosokea eikä siksi pysty kuvailemaan tekijää poliisille. Muutamaa kuukautta myöhemmin Eleanor saa tietää isoäitinsä jättäneen hänelle valtavan kartanon, jonka olemassaolosta hän ei ole tiennyt. Eleanor matkustaa kartanoon viikonlopuksi tutustuakseen perintöönsä poikaystävänsä, tätinsä ja perheen asianajajan kanssa. Pian käy kuitenkin ilmi, että talo, josta isoäiti ei koskaan hiiskunut sanaakaan, kätkee järkyttävän menneisyyden seiniensä sisään.
Mitä syvemmälle Eleanor kaivautuu sukunsa historiaan, sitä suurempiin arvoituksiin hän törmää. Kuka hänen isoäitinsä Vivianne oikeastaan oli? Kuka hänet murhasi? Ja miksi isoäidin oli salattava kartano?"
Päätin antaa tälle
kirjalle mahdollisuuden
kansikuvasta huolimatta.
Ja huh mikä kirja.
Yötä myöhään piti lukea,
että arvoitus ratkesi.
Todellakin suosittelen!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti