lauantai 4. huhtikuuta 2020

Maaliskuun luetut

"Olen seurannut naista nyt muutaman päivän. Tiedän, mistä hän ostaa ruokansa, missä hän pesettää vaatteensa ja missä hän on töissä. En tiedä hänen silmiensä väriä enkä sitä, miltä ne näyttävät, kun hän on peloissaan. Saan pian tietää sen. Mia Dennett on merkittävän chicagolaistuomarin ja tämän hiljaisen seurapiirivaimon nuorempi tytär, joka rikkoo rajoja opettamalla vaihtoehtokoulussa kuvaamataitoa. Eräänä iltana Mia menee baariin tavatakseen ailahtelevaisen poikaystävänsä. Kun tätä ei kuulu paikalle, Mia lähtee arvoituksellisen vieraan miehen matkaan. Sulavakäytöksinen ja älykkään oloinen Colin Thatcher vaikuttaa ensi alkuun turvalliselta yhden yön jutulta, mutta seuratessaan Colinia tämän kotiin Mia tekee elämänsä pahimman virheen.Colin on värvätty sieppaamaan Mia osana mieletöntä kiristysjuonta, mutta suunnitelma saa yllättävän käänteen, kun Colin päättää piiloutua, Mia vankinaan, syrjäiseen mökkiin Minnesotan erämaahan ja paeta poliisia ja murhanhimoista pomoaan ja tämän kätyreitä. Mian äiti, Eve, ja etsivä Gabe Hoffman tekevät kaikkensa löytääkseen kadonneet, mutta kukaan ei osaa ennustaa niitä tunnesiteitä, jotka viime vaiheessa saavat tämän perheen maailman romahtamaan."
Taas näitä kirjoja,
joiden lukemista lykkäsin.
Mutta tarina tempaisi
mukaansa.
Suositttelen.


"Murhatutkinta koskettaa toimittaja Viljar Ravn Gudmundssonia painajaismaisen henkilökohtaisesti: hänen 17-vuotias poikansa Alexander herää juhlien jälkeen murhatun tytön vierestä, ja todisteet viittaavat Alexanderin syyllisyyteen. Alexander itse ei muista tapahtumista mitään. Viljar alkaa tutkia tapausta omin päin, mutta saa pian avukseen rikostutkija Lotte Skeisvollin. Kun kaksi samoissa juhlissa ollut nuorta löytyy kuolleena, jäljet alkavat johtaa norjalaisiin uusnatseihin ja heidän kammottaviin suunnitelmiinsa."
Ei ihan sujuvinta
luettavaa.
Kuitenkin oli luettava
loppuun asti.
Suosittelen.

"Tunturijärvestä löytyy balettiasuisen nuoren naisen ruumis, eikä sitä tällä kertaa löydäkään koiranulkoiluttaja vaan isä ja poika, jotka ovat harjoittelemassa kalastusta. Rannalle on jätetty johtolangaksi, siis poliisin kiusaksi, kamera jalustallaan ja irrallinen lastenkirjan sivu. Murhia tapahtuu pian tietysti lisää, mutta niiden yhteyttä toisiinsa ei niin vain löydykään, sillä ne poliisin kiusat ovat joka kerta tietenkin erilaisia – ei siis mitään yhtenäistä puumerkkiä tällä sarjamurhaajalla!"
Kaikenlaisia koukeroita
Mia Krugerin ja Holger Munchin
matkalla.
Jännitys säilyy loppuun asti.
Ehdottomasti
suosittelen, etenkin jos pidit
 "Minä matkustan yksin" -kirjastaEi kommentteja:

Lähetä kommentti